2011. január 28., péntek

Varázsmágikus cicalány Vol.2 *ápdétid*

Üdvözletem!

Ismét derűs napra ébredtünk, utálom az időjárás változásokat... De jó, hogy végre süt a nap.
Fényviszonyok viszont valamiért szörnyűek, így hát, csak ilyen minőségben tudok képeket mutogatni.

A tegnap ismertetett cicalány van terítéken ismét, megvannak a színei, a ruha anyaga, de neve az nincs.
(Nálam ez rohadt ritka, általában már a második felvázolásnál tudom a karaktereim nevét. Valahogy beugranak...)

Firkalap tegnapról  
(kisebbek érdekében felül cenzúrázva, de azt még a nagyobbak se akarják látni...)


Lányka kicsit túlzottan is hasonlít Mograinre. Na meg Rozalinre a Disgea-ból.
Eddigi felmerülő nevek: Sedna (de ehhez a vörös-fekete kombó jobb lenne, ő meg szőke), Mona, Epona (kelta istennő, lovak védőszentje -esélytelen), Sephia. De lehet, hogy egy hirtelen beugrik majd róla valami. Majd meglátjuk.

A többit csak gyorsan, mert le fogom késni a buszom.
Ez a rész itt hétfő táján bővülni fog a karakterek leírásával, de most csak a memék bemutatására van időm x)
Szóval ezt DA-n találtam és gondoltam bemutatok benne néhány karaktert. Nincs túl sok változás, csak stílusban, de remélem azért értékelhető.


1.) Viktor Betranche


Viktor régebben egy igen érdekes doujin karakter volt, nevezetesen a Digimon OC-m volt ő x'D

Nagyapja a Digimon beli Matt volt, anyukája pedig az ő lánya, akinek nem lehetett tudni a nevét, de kiskoromban én továbbgondoltam a dolgot, elneveztem May-nek és lett története és egy francia férje, Gérard. Mindketten Őrzők voltak. A sztori végén jött az apokalipszis, az Őrzőkkel kötött szerződés értelmében Éden megnyitotta kapuit a menekülők ellőtt, Gérard pedig ottmaradt az emberek világában, hogy megvédje a kaput a rosszfiúktól. Anyuka megszülte az ikreket (Viktor, Vittoria) akik mivel már Édenben születtek, kaptak kis manát is. 
A dolog ma is így áll, csak már teljesen kivesztek belőle a Digimonok és az ehhez kapcsolódó dolgok. 
Akkoriban Viktor emo volt, került mindenkit, viszont kb. minden erősebb nő maga alá gyűrte... Össze vissza tengett a világban teljes depresszióban, összeveszett a fiával, a lánya meghalt fiatal korában, az unokáit elhagyta és két feleséget tartott. Majd meghalt öregségében. Gáz voltam fiatalabb koromban x'D

Most Viktor még mindig emo, de azért vannak különbségek.
Az természetesnek vehető, hogy egy 6 éves gyerek teljesen összetörik, ha előtte sebzi meg és eszi meg félig egy szörny az édesanyját ő meg csak úgy mérgében kitöri a behemót nyakát, anyuka pedig haldokolva megköszöni... >_> Szerencsére már fel-fel tűnik az életében a boldogság.
Először is ott van a mentor, a mostohaapa, az istenként tisztelt démonúr, Chara'din, aki imádja a fogadott fiát és Viktor is őt. Joanna kicsit más szerepet kapott azóta, ő lett az igazi köcsög Vik életében, de ezt majd lentebb kitárgyaljuk. Újabb boldogságként megjelenik Tanja, a harcos lány, aki teljesen rabul ejti Viktort azzal, hogy képes őt megsebezni és hogy Viktor nem képes belelátni a gondolataiba -sajnos a boldogság addig tart míg Tanja meg nem hal, de addig nagyon boldogan élnek.

Viktor újabban már úgy hal meg, hogy az unokáit védi és miután meghal a rengeteg szörnyűség miatt képtelen a lelke megnyugodni, összetörik és egy pusztító jelenésként újraéled, mindenkit és mindent elpusztítva aki az útjába kerül, majd eltűnik. A Halál őrzőjeként lesz később ismert és csak nagyon szükséges esetekben jelenik meg újra (pl. ha a történelem kulcsfiguráit próbálják megölni).


2.) Xeran

Xeran igazándiból csak egy jól és könnyen rajzolható füzetes karakter volt nem sok háttérrel. Annyit érdemes róla tudni, hogy 2barátnéja van Bee (bari) és Dana (őzike). Pimasz és lázadó személyiség, erős akarattal és rossz humorérzékkel. Mindig bajba keveredik és igencsak félreérthető üzenetekkel és célzásokkal bombázza szegény Bee-t. Néha még rajzolom, de csak kedvtelésből, története azóta nem változott.


3.) Joanna (alias Lula)


Joanna is Digimon OC volt, mára annyi maradt ebből, hogy ő és Viktor unokatestvérek.
Gyerekkora neki sem volt, apukát megölték, anyukát és őt elvitték, hogy eladják rabszolgának. Anyukát megerőszakolták és inkább öngyilkos lett, hogy többet ne bántsák, önző egy nőszemély... Joanna szerencséjére az amazonok épp rajtaütöttek a rabszolgakereskedőkön így megmenekült. Mindy -az amazonkirálynő szárnyai alá vette és lányának fogadta.


Akkoriban Joanna egy Lula nevezetű démonlánnyal osztotta meg a testét, aki néha kitört belőle és igen huncut dolgokat művelt a férfiakkal teliholdas éjszakákon... Viktor szeretője volt, még gyerekük is született, de rá már nem emlékszem...

Most a két nőszemély teljesen elkülönült egymástól, Lula egy kedves féldémon lánnyá szelidült, de ugyanúgy Chara hitvese lesz, mint a régi verzióban. Joanna még mindig Viktorral jár...egy ideig. 
Dióhéjban annyi, hogy 12évesen Joanna túlzottan közeli kapcsolatba kényszerült a rabszolgakereskedőkkel, Viktor túl későn érkezett és e fölött érzett bűntudatában a lányka mellett maradt, aki mondhatni a szeretőjévé választotta. A probléma ott kezdődött, hogy Joanna igen khm... szemét egy dög, állandóan beszólogat Viknek, beletipor a lelkébe és hasonlók. Majd jön Tanja híre, aki mint fentebb írtam legyőzte Viktort. Joanna felkeresi, majd mikor őt is legyőzi, magához hivatja Viktort és azzal az ürüggyel, hogy Viktor túl gyenge hozzá, eldobja. Jön a depi satöbbi satöbbi. 
(Ezek még nem kiforrott részek, előző héten találtam ki...:
Későbbiekben Joanna "elárulja" az amazon közösséget. Egy csata közben sarokba szorítják és utolsó kapaszkodóként elkezd imádkozni az istenekhez. Az utolsó pillanatban megjelenik egy hatalmas lény, aki felégeti az ellenséget. Joanna Elmo'jin megtestesülésének hiszi és ezek után elhagyja a békés, nőiességet hirdető Lula'shed imádását és a háborúskodó Elmo'jin "szolgálatába" áll. Nah vajh' ki lehetett az az izmos, gonoszul vigyorgó, nagymellű, hosszú fekete sörényű nőszemély, aki megmentette Joannát és egész dizájnjára kihatással lesz? Kitaláltátok? XD


Későbbiekben amazonkirálynő lesz és Viktor a halála éjszakáján meglátogatja és vééégre elmondja neki, hogy szerette.... /facepalm 
Joanna teljesen kiborul, hogy Vik meghalt~ Vége.


******
Sziasztoooook!
<ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ>
*elrohan*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése