2011. január 22., szombat

Lila-zöld csíkos zoknipár

A tegnapi szörnyű, átbőgött és túlérzékeny nap után a mai kissé kellemesebben telik.

Reggel, ébredéskor elhatároztam, hogy megpróbálok mindent elintézni ma.
Munkát nézek, felteszem az elmaradt képeket, a többi ígért képhez pedig nekilátok újabb skicceket csinálni, színezek, írok és letöltöm a PS-t, hogy kezdjek valamit a Catman one shottal is, mert Gimppel nem lehet rendesen megszerkeszteni.
Mondjuk így sem lesz belőle semmi, nincs türelmem, se gép előtt töltött időm annyi, hogy bármi ilyesmivel kész legyek... Így jár az aki túlzottan engedékeny, kocka öccse van és egy gépe.

A párom már kész van vele, tessék. 
Nekem még (mindig) így áll.




A túlérzékenység még mindig meg van, örülök, ha nem harapom le mindenki fejét tőből, ha hozzám mer szólni (lányoknak szerintem ezt nem kell mondanom, khm) .
Kihasználva ezt újra előszedtem Ametisztet (Ame, Amy, hárpia, szólíthatod ahogy akarod, csak nem biztos, hogy túléled).
Ametisztről annyit kell tudni, hogy Reikis karakter. És közel sem kedves. 

Itt éppen Mohát és Jáspist zaklatja.

Kis méretei és testvérei miatt duplán frusztrált személyiség, pedig alapjáraton is idegroncs.
Rá is érvényes, hogy a neve miatt megörökölte a kristály tulajdonságait, de mivel nem tudja irányítani (és talán nem is akarja), kisugározza az erőt, benne pedig csak az ellentéte marad meg. 
Az ametiszt ugye empátianövelő, segítőkészséggel, kedvességgel áll kapcsolatban és ebből kikövetkeztethető, hogy milyen is a karakter... ^^;

Elviekben "apukája" (Hegyikristály) mellett megszelídül, de őt lefoglalja a másik 5 gyerek is. Malachit tudja még lenyugtatni, de ő meg gyógyító körúton jár Tigrisszemmel... Szegény itthon maradtak rettegnek tőle :'D


Jah igen. Rodonitot nem nagyon bírja xDD 

Rodonit is tudja már valamennyire irányítani az erejét és állandó szeretetrohamait nem igazán viseli el Ame (meg azért az is hozzátesz, hogy kiskorukban játék közben Ro kivágta Ame szemét egy rosszul irányzott kővel...) .
És igen, Ame lány, csak nagyon fiúsan viselkedik, meg mivel nincsenek mellei nem igazán hangsúlyozza.

Umm, mit írjak még róla... van hangulatjelző karkötője és minden nap kimossa a trikóját és mindig valami újat rajzol rá zsírkrétával. Kedvencei a T-Rexek :D

A káromkodást el is felejtettem mondani....
Mára ez az utolsó kép. Van egy rossz érzésem, miszerint megint stílusváltás lesz. Nem akarom T______T

*sóhaj*
Legyetek jók!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése